Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Unsnooze, Stairway, Call of Duty och Netflix

Mats Rydström  |  Publicerad 2013-11-14 14:46  |  Lästid: 3 minuter

Tre apptips på som kan hjälpa dig kliva upp i tid, tävla om precis allt eller bota dina Call of Duty-cravings när du inte är hemma!

philips_unsnooze

Unsnooze – The Game
gratis
Philips tycker att svenskarna ska sluta snusa på morgonen. Enligt en undersökning på uppdrag av den holländska giganten snoozar 68 procent av svenskarna, och värst är så klart de lättjefulla stockholmarna. Vi är dock mer lutherska än våra nordiska grannländer och bättre på att stiga upp än danskarna, finnarna och norrmännen. I Norge snoozar 82 procent av befolkningen.
Oljefonden FTW!
Om vi samkör dessa siffror med i princip vilket index som helst som mäter välstånd, hälsa, frihet och så vidare är det väldigt svårt att se det som ett problem. Men okej då. Testa för all del Unsnooze – The Game om du lider av att du inte kliver upp lika tidigt som ditt överjag vill.
Ladda ned till iOS

stairways_app

Stairways
7 kr
En app med rankingstegar för valfri nyttig eller onyttig aktivitet, egentligen allt som det går att kora en vinnare i. Det kan vara sporter från badminton till dart, quiz eller för den delen helt platsoberoende grejor som spel och rena nätaktiviteter. Hitta eller skapa stegar, utmana andra och skryt på Facebook.
Som föreståndare för sporthallar, pubar osv eller arrangör av aktiviteter kan du också skapa en stege för dina gäster, men den utökade funktionaliteten kräver en in-app-uppgradering som kostar 49 spänn.
Ladda ned till Android
Ladda ned till iOS

call-of-duty-ghosts-app

Call of Duty App
gratis
Tillhörande app till nysläppta Call of Duty: Ghosts. När jag intervjuade Infinity Wards Tina Palacios svarade hon otydligt på frågorna om hur appen (som utvecklats av ett annat företag) skulle funka.

Ladda ned till Android
Ladda ned till iOS
Ladda ned till Windows Phone

Mer nytt:

netflix_update

Netflix uppdaterar sig till PS3, PS4, Xbox 360 och olika smarta tv-apparater och ska nu vara bättre anpassat för stora skärmar. Här är en ny trailer – för övrigt med SM-vinnaren i från amerikanskt manus översatt voice-over.

Sedan har 80 av de svenska användarna översatt Pinterest-sajten. De har säkert gjort ett så bra jobb som de fått betalt för men resultatet känns ändå inkonsekvent, och alldeles nyss flimrade en kategori förbi där begreppen trenchcoat och skyttegrav blandats ihop.

Appen är inte översatt men innehåller ändå ett misch-maschigt kaos av kategorier på svenska och engelska, samt även en röra i inställningarna (där ett val av USA som land i stället för Sverige ändå inte eliminerar de svenska kategorierna). Ta ett helhetsgrepp och satsa några av de där 225 miljoner dollarna är mitt tips.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 02:56