Mats Rydström

Mats Rydström

Mats Rydström

Digitalt

Appar för att hitta rätt skägg och kläder och slippa köa på restaurang

Mats Rydström  |  Publicerad 2015-05-19 08:43  |  Lästid: 2 minuter

Tre apptips som hjälper till att hitta skäggstilen som passar just dig, ger inspiration och hjälper till med klädköp samt att beställa och betala mat på restaurang.

* * *

1. Waitress

waitress

Restaurangappen Waitress hjälper dig att hitta närbelägna restauranger, beställa och betala för att sedan springa och hämta maten när den är klar. För att ge ett storstadscentrerat exempel så finns uppåt 40 restauranger i Stockholms innerstad, bland de mer kända till exempel Phil’s Burger, TGI Fridays och B.A.R. Tjänsten är nyligen lanserad, så detta kommer säkert öka och sprida sig i landet.

Waitress ökar effektiviteten, känslan av service och reducerar den mänskliga kontakten till ett minimum – om det nu är så vi vill ha det? Om du dyker upp på restaurangen innan maten är klar för avhämtning kan du dock tvingas vänta, bland andra människor, i flera minuter.

Ladda hem till Android

Ladda hem till iOS

 * * *

2. Philips Grooming

philips_grooming

Reklam-app för Philips rakningsprodukter som hjälper dig att hitta rätt skäggstil. Ta en självis-bild på dig, ställ in din hårfärg och välj mellan massor av olika skäggtyper – bland annat The Zappa.

Det gäller att du plåtar dig exakt framifrån för att det ska vara någon vits med detta, och det funkar inget vidare om du redan har anseenlig skäggväxt.

Ladda hem till iOS

Ladda hem till Android

* * *

3. Fitbay

fitbay

Danskutvecklad tjänst som hjälper dig handla kläder. Du definierar din kroppstyp, längd, vikt och ålder samt dina favoritmärken och får förslag på olika ”body doubles” att följa, och får förslag på vad dessa har för kläder.

Med en knapp kommer du till en webbshop, och när vi testade och fick förslag på ett par Levi’s 513 Regular Slim Fit Green P Dark Wash var de nedsatta från 952 till 571 kronor (Asos.com).

Ladda hem till iOS

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-09-23 02:57