Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

Ännu fler zombies i State of Decay 2 till Xbox One och Windows

State of Decay 2 Suburban Horde Concept Art

Om Days Gone är Playstation 4-spelarnas kommande zombiespel så får Xbox One-spelarna en uppföljare till State of Decay någon gång under nästa år (förutom Dead Rising 4, som kommer till jul).

State of Decay släpptes ursprungligen 2013 till Xbox 360, men till skillnad från originalet ska nu State of Decay 2 få stöd för co-op för upp till fyra spelare. Det handlar snarare än att slåss i enslighet om att bygga upp en grupp och samarbeta med andra spelare om att bekämpa zombies, och överleva i en sammanfallande värld.

Annons

Här är trailern som vore värd att uppmärksammas enbart för den synnerligen goda smaken att den tonsätts med Gram Parsons och Flying Burrito Brothers cover av southern soul-klassikern Dark End of the Street.

Spelet kommer inte enbart till Xbox One, utan följer även Microsofts strategi för att släppas till Windows 10 enligt det nya Play Anywhere-programmet. Detta innebär att man köper spelet till endera plattform, kan spela det på båda om man har den möjligheten, och ens spel, achievements med mera sparas i molnet.

State of Decay 2 Four Player Gameplay

State of Decay 2 Combat Gameplay

State of Decay 2 House Exterior

State of Decay 2 Screamer

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar