Annons

Digitalt
Mats Rydström skriver om allt nördigt och nytt i teknikvärlden för Café.

Annons
 

14 timmars musik med Bose SoundLink III

Bose_SoundLink_III_1

Bose SoundLink Mini var vår fjolårsfavorit bland de bärbara blåtandshögtalarna, men nu kommer så äntligen en ny version av deras fullsize-modell, som alltid kombinerat hyfsad portabilitet och ett fylligt ljud. Designen är anonym och långt ifrån snygg, som en fusion av version II och Mini, men det finns också fem fodral i färgerna grått, turkos, orange, grön, cerise för viss vidare customisering.

Annons

Nyheterna ska vara bättre batteritid med upp till 14 timmars lyssning, annars är det mesta som vi är vana. Du kopplar upp dig med blåtand, eller sladd om så önskas, och högtalaren kommer ihåg de sex senaste käll-enheterna för smidiga dj-byten. Knapparna ovantill är liksom på Minin omslutna av silikon och är stora och bjäfsbefriade.

Bose_SoundLink_III_2

Bose SoundLink III är stort som ett smalare A4, med 26 x 13 x 5 centimeter, men vikten på 1,5 kg skvallrar om att det är ett gediget bygge med ordentliga magneter till högtalarelementen. Det är alltså bara ljudet som är ett frågetecken. Hur låter den? Det vet vi ännu inte, den lanserades igår.

Med 2 900 kronor håller den aningens lägre pris än version II, men det är ändå väldigt mycket pengar för bara en blåtands-högtalare. Vi hoppas kunna återkomma med ett riktigt test inom kort för att höra om det verkligen kan vara motiverat!

 

Bose_SoundLink_III_3

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar